ERASMUS+OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU ALDIK

.

Okulumuz Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonunu almıştır. İki farklı hareketliliğin olacağı bu süreçte toplamda altı öğrenci ve iki öğretmen proje kapsamına dahil olacaktır. Altı öğrencinin katılacağı hareketliliğe okulumuz öğrencilerinin yoğun talebi olmuştur. Öncelik daha önce Erasmus vb Projeler Kapsamında Yurt Dışına gitmeyen öğrencilere verilecektir. Altı öğrencinin belirlenmesi dinleme vekonuşma sınavlarıyla gerçekleşecektir. Bugün dinleme sınavı aşaması tamamlanmıştır. Sınavda gönüllü gözetmenlik yapan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimize ise konuşma sınavında başarılar diliyoruz .

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 22:42 - Görüntülenme: 23