TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

.

TÜBİTAK organizasyonunda, danışman öğretmenlerimiz rehberliğinde, geleceğimizin teminatı bilim insanları olacak öğrencilerimizin özverili çalışmaları ile 13 farklı alanda hazırladığımız bilim fuarı etkinliğimizi bugün gerçekleştirdik. Bilim Fuarımıza katılarak değerli vakitlerini öğrencilerimizin emekleri yerinde görmeye ayıran başta *İlçe Kaymakamımız Sayın Özgur KAYA'ya *İlMilli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat AĞAR'a *İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Resul ÖZATA'ya *Şube Müdürlerimiz Sayın Muhsin YILDIZ ve Burak AKÇA'ya *Hastane Başhekimimize *İlçe Jandarma Komutanımıza *İlçe Emniyet Müdürümüze. *Sendika ve Sivil Toplum Örgütü temsilcilerine. *Basınımızın temsilcilerine. *Veli ve vatandaşlarımıza *Bütün ilçe okul yöneticisi ve kurum amirlerimize teşekkür ederiz. Danışman öğretmenlerimizi ve proje hazırlayan degerli öğrencilerimizi tebrik ederiz.
Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 22:43 - Görüntülenme: 90