Ara

9. sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz Vezirköprü'yü tanıma etkinliği kapsamindaki gezilerimiz bugün tamamlanmıştır. Ulaşım hizmeti sağlayan Sayın Cemil AYDIN, Yemek İkram Servisi Sağlayan Sayın İbrahim SEÇGİN ve Rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ 12B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ AMASYA İLİMİZE GEZİ DÜZENLEDİLER. ÖĞRENCİLERİMİZ GEZİ ESNASINDA KARŞILAŞTIKLARI KORELİ TURİSTLEE SOHBET ETME İMKANI BULDULAR.

Ara

Okulumuz Pansiyonlarinda bulunan 2 Adet Su Arıtma Cihazlarımızın Filtreleri Yetkili Servis Tarafından değiştirilmiştir. Sağlıkla kullanmak üzere afiyet olsun.

Ara

Öğrencilerimiz Masa Tenisi ve Dart Turnuvaları ile ders dışı zamanlarını dolu dolu yaşıyorlar. Sınavlar öncesi öğrencilerimize başarılar dileriz. Turnuvaları organize eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sayın Haldun KARAMOLLAOĞLU hocamıza teşekkür ederiz

Ara

7/24 HİZMETE DEVAM. 12.Sınıf öğrencilerimize pazar günleri de deneme sınavları düzenliyoruz. Sınavları planlayın, özverili çalışmalarıyla organize eden, hafta sonu tatilini cumartesi kurslara, pazar günü deneme sınavlarına ayıran Müdür Yardımcımız Sayın Ömer YEĞİN'e teşekkür ederiz . Öğrencilerimize zihin açıklığı dileriz

Ara

2023-2024 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK. KATILIM SAĞLAYAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ara

100. YILINDA CUMHURİYETİMİZİN GENÇLERİNDEN HARİKA PANO Öğrencilerimiz Aybüke UYSAL ve Pınar BEYAZOĞLU na teşekkürler ederiz

Ara

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında 100 Okul, 100 Resim Yarışmasına katılım sağlayan öğrencilerimiz Ayşe Nur KOÇAN ve İkbal ÖCAL ı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzun Kuruluşunda Yaptığı Bağışlarla Büyük Katkısı olan Rahmetli Hatice-Kemal KAYALIOĞLU'nun Oğlu; Sayın ATİLLA KAYALIOĞLU, Kurumumuza FOTOKOPİ MAKİNESİ BAĞIŞLAYARAK kurumumuz ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarına katkı sağlamış oldular. Yapmış oldukları bağışlarla, edbediyete intikal eden aile büyüklerine de hayır dua kazandıracaklarına inanıyoruz. 25.11.2023 tarihinde kurumumuza yaptıkları ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, işlerinde bereketli kazançlar, sağlıklı ömürler diliyoruz.

Ara

Son sınıf öğrencilerimizle beraber Samsun-19 Mayıs Üniversitesine gezi düzenledik. Geziyi Organize Eden Gezi Tanıtım Kulübü Öğretmenimiz Sayın Nurullah TOK ve rehberlik eden Sayın Can İŞCAN, Yeşim ÖZTÜRK, Meral KESKİN hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZ RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMALARINA KATILIM SAĞLAYARAK DERECELER ELDE EDİYORLAR. KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLAN FATİH ALTUN, 100 OKUL 100 RESİM YARIŞMASINA KATILIM SAĞLAYAN AYŞENUR KOÇAN ve İKBAL ÖCAL 'I TEBRİK EDERİZ

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN ONUR KURULU ÜYELERİNİN BELİRLEDİĞİ , AYIN ÖĞRENCİLERİ KAPSAMINDA "EKİM AYI -AYIN ÖĞRENCİLERİ" SEÇİLEN AYŞE M. YILDIZ İREM CEYLAN ARDA GÜDÜCÜ FATMANUR KAPLANSOY'U TEBRİK EDERİZ. KURUL DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ SAYIN UĞUR KESER ve ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığımız Tarafından 12. Sınıf Öğrencilerimize YKS Kaynak Kitapları gönderilmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz. Devletimiz varolsun.

Ara

LÖSEMİ HASTALIĞI HAKKINDA FARKINDALIK OLUŞTURAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ SAYIN ESRA KARAMOLLAOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDERİZ.