Ara

Eğitim-öğretimle beraber gezi-sosyal-kulturel-sportif alanlarda da faaliyetlerimiz devam ediyor. Bir grup öğrencimizle beraber(10C-12ACD) bugün TÜYAP KİTAP FUARINA katıldık. Fuaretkinliğini organize eden Kimya Öğretmenimiz Sayın Bünyamin AK ve Edebiyat Öğretmenimiz Sayın Yeşim ÖZTÜRK 'e teşekkür ederiz.

Ara

KIZILAY'A KAN OKULUMUZA CAN VEREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ. BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ SAYIN ESRA KARAMOLLAOĞLU' TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz Gezi Kulübü organizasyonunda 108 öğrencimizin katılımı ile 18-19 Kasım 2023 tarihlerinde Kapadokya Gezisi düzenledik. Geziyi Organize Eden Nurullah TOK hocamıza, Geziye rehberlik eden Can İŞCAN, Serdar ÖZTÜRK, Yeşim ÖZTÜRK hocalarımıza, Ulaşım, konaklama ve tur rehberliği hizmeti sağlayan AKÇA TUR' a teşekkür ederiz.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ HER ALANDA DERECE ELDE ETMEYE DEVAM EDİYOR. İlçemiz genelinde lise öğrencileri arasında düzenlenen 100. YILINDA CUMHURİYET konulu KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA 1. olan 9B Sınıfı öğrencimiz FATİH ALTUN'u tebrik ederiz. Emeği geçen Edebiyat Öğretmenimiz Sayın YEŞİM ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIZ

Ara

AĞIZ VE DIŞ SAĞLIĞI HAKKINDA FARKINDALIK OLUŞTURAN ÖĞRENCİLERİMİZ Gözde YAVUZ Yaren İLERİ Fatma ÇUBUKÇU Edanur İNCE Ecrin T. AVCI Nursena AKTAŞ Rabia ÖZTÜRK Şehri N. ÖNDER Yaren ÖZDEMİR ve BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ SAYIN ESRA KARAMOLLAOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuzdan Mezun olan öğrencilerimizden Aile Hekimliği Asistanı Dr İbrahim GÖREL, Fizik Tedavi Asistani Dr Olgun GENÇ Öğretmenler günümüzde bizleri ziyaret ederek bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutladılar. Kendilerine teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ara

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Sayın Yusuf KANDEMİR hocamizin girişimleri ve Üsküdar Üniversitesinin katkılarıyla kütüphanemize yeni kitaplar temin edildi. Yusuf hocamıza ve Kitapları gönderen Üsküdar Üniversitesi niversitesi yetkililerine teşekkür ederiz.

Ara

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sayın Haldun KARAMOLLAOĞLU organizatörlüğünde öğrencilerimiz tarafından düzenlenen MASA TENİSİ ve LANGIRT TURNUVALARINDA dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, sayın hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Osman TÜRKEL ve Kimya Öğretmenimiz Işıl ERSOY refakatinde bir grup son sınıf öğrencimizle beraber İlçe Kaymakamımız Sayın Özgur KAYA'yı makamlarında ziyaret ederek ilçemize hoşgeldiniz dileklerinde bulunduk. Bizlere zaman ayırarak makamlarında kabul edilen Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.

Ara

Okul giriş, çıkışlarında. Kütüphaneden kitap alıp -verme de. Pansiyon yemekhane girişinde kullanılmak üzere yeni ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARI teslim edilmeye başlanmıştır.

Ara

AFED HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA 01.12.2023 tarihinde bütün öğrenci ve personelimizin katılımı ile Tahliye Tatbikatı yapıldı. Tahliye Tatbikatı sırasında gözlemlenen eksiklikler bir sonraki tatbikatta düzeltilmelek üzere not edildi.

Ekm

Büyük Önder Atatürk ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.